Leírás

A LeBaron a Chrysler történetének legnagyobb múltra visszatekintő modellje. A legkedveltebb LeBaron típus valamennyi közül az 1986 és 1992 között gyártott bukó lámpás kabrió.
Ebből a változatból áruljuk most a rendkívül ritka, legerősebb motoros – kézi váltós kivitelt, vagyis a legnagyobb vezetési élményt nyújtó modellváltozatot, méghozzá a klasszikus piros külső – fekete bőr belső színösszeállításban. A LeBaron kabrió több előnyös tulajdonsággal is bír: négyüléses családi kabrió, akár két gyerekkel is lehet vele utazni, hétköznapi használatra is alkalmas, alacsony fenntartási költséggel bír, kiváló vezetési élményt nyújt, ám mégis megmarad tipikus amerikai autónak.
Az eladásra kínált autóban meglepően kevés megtett kilométer van és a korábbi tulajdonosa folyamatosan karbantartotta, fel is újította, így többek között elektronikai átvizsgálás, víz lefolyók tisztítása, alsó takaró műanyag, csomagtér teleszkóp, lengéscsillapító, akkumulátor, gyújtáselosztó cseréje, műszerfalvilágítás, kipufogó javítása. Az auto felszereltsége is korát meghazudtoló, többek között klíma, tempomat, fedélzeti számítógép, sportos bőr ülés, elektromos ablakok, rádió, elektromos tetőt tarlamaz extraként, így az autó lényegében full extrs. Értéknövekedési kilátásai kiválóak, klasszikussá fog válni, sőt már most is az. A hasonló futásteljesítményű, felszereltségű, turbó motoros, kézi váltós kivételek (ami így együtt nagyon ritka) ára a mobile. de-n 6000 eurónál kezdődik.

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping