Porsche 944 II KLÍMA, Targa

5.490.000 Ft

Kivitel Kupé
Állapot Kitűnő
Motor Benzin 2681 cm3
Teljesítmény 165 LE
Hajtás Hátsó
Sebességváltó fajtája Kézi/Manual
Külső szín Fehér/White
Belső szín Fekete/Black
Trust Badge Image

Részletek

1989 Porsche 944 eladó. A tengeren túlról és új gondoskodó gazdáját keresi. Most érdemes még beszerezni egyet belőle amíg még megfizethető áron megvehető. Követhetetlenül emelkedik a típus ára. Motorja megérkezéskor egy átvizsgálás és egy kis hengerolajozás után a harmadik fordulatra gyönyörűen indult.

Nem füstöl és a kipufogó gáz illata alapján tökéletes az égés is. Szépen egyenletesen jár. Kuplungja lent fog váltója tökéletesen kapcsolható nem recseg nem ropog, jól veszi a sebességeket. A fényezése elfogadható de egy kis törődéssel tökéletes is lesz. Mivel Californiai autó volt ezért rozsda nyomokban sem fellelhető az autón. Futómű és a fék is teszi a dolgát hang nélkül. Az bőr ülések szép kopás mentesek azonban a hátsó üléspad hiányzik így azt pótolni kell, a kormányt és a váltógombot kiszívta a nap ezért azt bőröztetni kell és szerezni kell hozzá egy teljes alsó szőnyeg garnitúrát.

Ezek után gond nélkül vihető OT vizsgára majd regisztrációs adó nélkül forgalomba helyezhető Magyarországon. Igény esetén ebben természetesen szívesen segítünk. A fent említett tételeket rövid időn belül nekilátunk beszerezni ezért az autó vételára készültségi állapota szerint fog változni! Kérem ezt tartsa szem előtt. Olcsóbb nem lesz az biztos.

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping