Mercedes-Benz 190 2,6 1989 Muzeális minősített

7.990.000 Ft

Trust Badge Image

Leírás

MB 190 E 2,6 USA

A Mercedes-Benz 1982-ben a Párizsi Motorshow-n bemutatta Bruno Sacco művét, ami elérhetővé tette a középosztály számára azt a luxust, amit a Mercedes képvisel. Már 1974-től a tervező asztalon volt ez a W201-es modell, aminek a fejlesztésére és kutatására 2,3 milliárd német márkát költöttek ami bőven túlszárnyalta a konkurencia költségvetését. Biztonsági elvek alapján készült az autó, programozottan gyűrődő ütköző zónák, merevített utascella akár két légzsákkal felszerelve. A futóműnél 40 különféle változatot fejlesztettek ki, hogy megtaláljak a tökéletes megoldást amit azóta is, mind a mainapig az összes gyártó másol és használ. A motorról, váltóról és igazából az egész autóról azt lehet elmondani, hogy elpusztíthatatlan.
Szerencsére ennek a példánynak soha nem próbálták meg feszegetni a határait, emiatt tökéletesen olyan mint ’89 februárjában. Ráadásul az amerikai időjárás is segítette az állapot megőrzést, mert sehol egy gramm rozsda.
Emellett ez nem egy fapados példány ami a gyakoribb eset, ez egyedülálló módon egy minden jóval felszerelt csoda. Olyan extrákat is tartalmaz amik még ma is felárasak. Gyönyörű összhangban van a külső makulátlan zöld metál fényezés, gyári alu felnivel és a vaj színű bőr belsővel. Továbbá négy elektromos ablak és klíma, napfénytető gondoskodik a friss levegőről, a komfortot az ajtóról vezérelhető elektromos állítású ülés, elektromos tükör, könyöklő és automata váltó garantálja.
Egy ilyen példánynak, ami ennyire megfelel a múzeális minősítésnek, nehéz meghatározni a pontos értékét mert nincs még egy ilyen, de az biztos, hogy 20 000 euró is kevés ezért az időutazásért.

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping