Leírás

Alejandro de Tomaso elhatározása az volt a Maserati márkával, hogy megalkotja a megfizethető sportautó fogalmát, mindeközben nem mondott le a kényelemről és a dinamikus vezetés élményéről. Így született meg a Maerati Biturbo, ami már a kezdetekkor hatalmas sikert aratott, kiterjesztve az olasz presztízsautózást.

A méreteihez képest meglepően tágas túraautó és az olaszosan szinfonikus motorhangok felejthetetlen élményt nyújtanak mindenkinek, aki egyszer kipróbálja a modellt. Az első kereskedelmi forgalomba került ikerturbós jármű a történelem fordulópontját jelzi, így értéke folyamatosan nő a piacon. Ezen felül ez volt az első motor, amiben hengerenként 3 szelepet használtak, amit később 4 szelepre fejlesztettek.

Jelen modell egy 1983-as modell nagyon jó állapotban. Sötétzöld festése egységes, ahogy a képeken is láthatja, közel hibátlan. Beltere szakadásmentes, az ülések nem engedtek el, a bőr pedig olyan, mint amikor a jármű lejött a gyártósorról. Vételára a nemzetközi piacon is kiemelkedően kedvező.

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping