Honda S2000

9.990.000 Ft

Trust Badge Image

Leírás

Nagy örömünkre, pont a cabrio szezon derekán érkezett meg hozzánk egy igazi japán sportautó ikon, a Honda S2000. A szűretlen vezetési élményt kedvelőknek bizonyára nem kell bemutatni ezt a ritkaságot, hiszen az évek során egy örök hivatkozási ponttá vált az S2000. A Honda S2000 a sportautók világában egy igazi ikon, amely 1999-ben debütált, és azonnal lenyűgözte a piacot a rekordnak számító, 120 lóerős literteljesítményével és innovatív technológiájával. Az első széria, az AP1, feltöltés nélküli, 2,0 literes soros négyhengeres szívómotorral motorral érkezett, amely 240 lóerőt produkált, és hajmeresztő 9000-es fordulatszámig pörgethető. Ez a motor literteljesítményében és hangzásában is a versenymotorokkal vetekszik, amit csak igen kevés utcai autó tud felmutatni.
Az S2000 különlegessége nemcsak a motorjában rejlik, hanem az autó alaposan átgondolt mérnöki megoldásaiban is. A Honda kettős keresztlengőkaros felfüggesztése kiváló úttartást biztosít, így a kanyarokban is páratlan élményt nyújt. Az önzáró differenciálmű segít az erő hatékony átadásában, a hatfokozatú kéziváltóval, pedig legszívesebben életünk végéig kapcsolgatnánk.
A belső tér letisztult, modernnek és kortalannak hat, a versenystílusú digitális műszerfal pedig megelőzte a korát. Azon elgondolás mentén épült az autó, hogy úgy legyen minden kezelőszerv elhelyezve, hogy az maximum egy arasznyira essen a szerencsés sofőrtől. A piros bőrbelsőbe belehuppanva így nem csupán az üléspozíció zseniális, hanem az ergonómia is.
Az általunk eladásra kínált darab közel 10 évig volt a fanatikus tulajdonosánál és rendezett magyar okmányokkal rendelkezik. Az S2000 egy valódi mérnöki remekmű, melynek tervezését csupán egy cél határozta meg; a vezetési élmény maximalizálása, aligha fog készülni manapság hasonló cabrio, így az S2000 értéknövekedési kilátásai is kimagaslóak.

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping