Leírás

A Fiat 500 as volt az első városi kisautó. Népszerűséget es elképesztő eladási darabszámát azonban nem (csak) ennek köszönhette, hanem nyitható vászon tetejének es hátsókerék hajtásànak, amia  négy független felfüggesztéssel párosult, így vezetési élménye is egyedülálló volt és az a mai napig is. 

Érdekesség, hogy utódja, a Fiat 126 os 1972-es megjelenését követòen továbbra is a Fiat 500 as volt keresettebb és sokak szerint a jobb autó, így a két egy kategóriás autót sokáig párhuzamosan gyártották es a Fiat 500 as fogyott jobban. Ez azóta sem fordult elő semmilyen más modellel. Meg nem sértve a Fiat 126 rajongóit, valóban élvezetesebb es vidámabb vezetni az 500 ast, bár kétség kívül a 126 os valamelyest nagyobb es így praktikusabb autó.

Jelen eladásra kínált modell egy 500 F (Berlina), amely megerősített és rövidebb áttételű váltót kapott es a motorja is a korábbi változatnál erősebb lett. Mindez meg is látszik a teljesítményen, érzésre nem kell ennél erősebb motor az autóba.

Az eladásra kínált auto tökéletes esztétikai es műszaki állapotban van, hibát sehol nem találni rajta! 

Kívül – belül, illetve műszakilag is teljes körű felújításon esett át, aligha lehet szebb elado 500 ast találni, fényezése tökéletes, belseje mintha új lenne, mindene kifogástalanul működik. Gyönyörű bordó bőr belső kialakítása tökéletes összhangban van fehér színével, bárhova megy vele az ember megragadja a tekintetet.

Értéknövekedési kilátása szinte egyedülálló, évről évre számottevően megy fel az értéke, pár éven belül a dupláját fogja érni, különösen a minőségi példányok ára megy fel meredeken.

Kifejezetten érdemes eljönni személyesen is megnézni!

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping