Leírás

Die Hard harci gép

A híres Die Hard című filmben szereplő katonai jármű az amerikai hadseregben szolgálatban álló Cougar MRAP mintájára készült és a magyar hadseregben korábban rendszeresített háromtengelyes ZIL 131 alvázát és meghajtását vették hozzá alapul. Motorja 6 ezer köbcentis V8-as, az autó magyar tervezés es gyártás, a Szalay Dakar Team készítette sok költség es idő ráfordítással.

Az autó kifejezetten jó (újszerű) állapotban van, ami annak köszönhető, hogy a film forgatása után teljes körűen felújították. Karosszériája sértetlen, rozsda nem található rajta, mindene működik, kiváló műszaki állapotban van. Motorja könnyen indul es beindítását követően elképesztő hangorkán szól a tető oldalán végig futó kipufogóból.

Használata sokrétű: terep akadályokon könnyedén átmegy, felüljáróról is képes leugratni és menet közben a többi gépjárműre sem kell figyelemmel lenni. Az utcán garantáltan mindenki megnézi, parkolása viszont körülményes. Biztos nem fog még egy ilyen autó szembe jönni, és mivel magyar gyártmány, szervízelése is megoldható.

“Extra felszerelések”: Pirelli Pista terep gumik (6 db), Momo sportkormány, négypontos bőr sport ülések elől és hátul, hidraulikus (faroló) kézifék, vészleállító gombok, városi terep fényezés.

Kifejezetten érdemes eljönni megnézni!

Előnyös tulajdonságairól videó: https://www.youtube.com/watch?v=913JpMDGNrk

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping