Leírás

A BMW M3 E36 kabrió is immáron Oldtimer korszakba lépett, mivel 1994-től kezdték el gyártani.

Az európai változatból, melynek műszaki tartalma jóval meghaladta az amerikai változatot, mindössze 3166 bal kormányos gyártottak, a leginkább népszerű Dakar sárga változat is ebből mindössze 567 db (!). A kabrió ilyen alacsony gyártási mennyisége automatikusan biztosítja az autó gyors értéknövekedését.

Menetteljesítménye elképesztő, vezetési élménye páratlan, az első 6 hengeres változat, ami pörgős motorjának és könnyű súlyának köszönhetően dinamikai érzésre semmiben nem marad el a későbbi M modellektől, vagy akár konkurens 911 esektől – kiugró értéknövekedési kilátásai mellett.

Jelen eladásra kínált modell magyar tulajdonosa autószerelő volt és az autó nemrég teljes karbantartáson esett át (!)

Az autó törésmentes és mind esztétikailag, mind műszakilag lényegében hibátlan, egyedül a kemény tetejének kárpitja szorul két helyen ragasztásra. Belseje rendkívül esztétikus, fekete bőr, így együtt talán a legszebb színkombináció, egyben full extrás is, ide értve a ritka „vader” üléseket is és a levehető kemény tetőt, melynek fényezése teljes összhangban az autóéval, ami szintén unikum.

A hasonlóan ritka, hibátlan és 1994-es kabrió példányok ára Németországban – különösen felújított motorral és ilyen műszaki állapotban meghaladja a 40 ezer eurót.

Az autót kifejezetten érdemes megnézni!

Magyarországon már regisztrált gépjármű (RAU-639).

Kövess minket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping